Šedinami se už nemusíte trápit. Buďte in zadarmo

Bára pro Superbaba.cz, pátek 8. června 2012  11:33

Už jsme ve věku, kdy najít na své hlavě šedivý vlas nám nedělá žádný problém. A běda, když jich je víc, než je zdrávo. Pak běžíme ke kadeřnici, aby nám s tím rychle něco udělala. Přece nebudeme ve svém věku vypadat jako staré báby!

Pokud vás šediny trápí a připadáte si v nich stará, už nemusíte. Šediny jsou totiž v módě a mnohé celebrity utrácejí nekřesťanské peníze, aby měly hlavy prokvetlé stříbrem. A víte, co? Nebudeme tomu krásnému módnímu odstínu říkat šedivá. Nazveme ji hrdě stříbrnou. 

Stříbrná hlava či stříbrné proužky dodávají ženě vznešenost a eleganci. Starší ženy, které své stříbrem prokvetlé vlasy umí nosit, působí sebevědomě. A je zajímavé, že sluší i hodně mladým dívkám. Například Kelly Osbournová, dcera známého zpěváka Ozzy Osbourna, svou stříbrnou hlavou všechny zaujala, stříbrná hlava jí opravdu sluší. Působí extravagantně a rozhodně ji nepřehlédnete. 

A kdo ještě s bílou hlavou hrdě vztyčenou kráčí s módou? Tak například 22letá britská modelka Pixie Geldofová, nebo extravagantní zpěvačka Lady Gaga či modelky Kate Mossová nebo Karolína Kurková. 

Vzpomenete si ještě na film Ďábel nosí Pradu? Meryl Streepová v roli šéfredaktorky módního časopisu tam nám všem ukázala, jak jsou stříbrné vlasy elegantní. 

Stříbrná barva má také jednu kouzelnou vlastnost - jakmile se jí nabažíte, nebo vyjde z módy, můžete si vybrat jinou barvu, která vám bude slušet, a nebudete mít žádný problém s jejím přebarvením.



Komentáře provozovány na systému Disqus